Manifest de la PAH sobre les negociacions amb el Banc Popular

Les Plataformes d’Afectats per l’Hipoteca (PAH) de Catalunya tenim obert des de fa més d’un any un procés de negociació col·lectiva amb el Banc Popular.

Ens hem reunit amb directius de l’entitat diverses vegades per tal d’acordar un protocol de negociació que permeti agilitzar la negociació de solucions per les més de cent famílies de la PAH afectades per aquest banc.

Tot i això, durant aquest temps,, el Banc Popular ha mostrat molt poca voluntat de negociar, i ha incomplert sistemàticament els acords d’aquest protocol al qual es va comprometre amb la PAH. En particular:

  • Ha donat solució a una part molt minsa dels casos presentats.
  • Ofereix molt poques dacions en pagament a les famílies afectades, basant-se tan sols en el valor de taxació actual de l’habitatge.
  • No ha contestat els casos presentats ja fa molts mesos, fins i tot un any, incomplint de manera reiterada el seu compromís de donar resposta en un mes a partir de la data d’entrega de la documentació necessària.
  • Dificulta l’accés al lloguer social a les famílies que perden la llar, ja que proposa quotes que superen de molt el 30% dels ingressos de la unitat familiar.
  • No contempla la condonació del deute, ni la quitança.

És per tot això que des del grup d’interlocutors de les PAH catalanes amb el Banc Popular comuniquem que HEM DECIDIT TRENCAR TOTES LES NEGOCIACIONS AMB EL BANC POPULAR.

Així mateix, COMENCEM UNA CAMPANYA D’ACCIONS CONTRA EL BANC POPULAR ININTERROMPUDA, que no aturarem fins que l’entitat demostri una voluntat de negociació àgil, productiva i honesta.

Sí que es pot!

Plataforma d’afectats per l’hipoteca

ataula

Anuncis

One response to “Manifest de la PAH sobre les negociacions amb el Banc Popular

  1. Gràcies per el vostre compromís social i la vostra persevancia, us felicito

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s